30 Day Challenges

Een nieuwe uitdaging! Naar aanleiding van Matt Cutts, die weer werd geïnspireerd door Morgan Spurlock (de man van Supersize me) heb ik besloten elke maand een “30 day challenge” te gaan doen.

Mei 2013 zal de eerste maand worden en wil ik in het teken zetten van elke dag schrijven. Ik schrijf graag, maar schrijf te weinig. Aan het einde van mei zal ik laten weten hoe het ging. Ik wil er tijd voor vrijmaken en elke dag iets proberen te delen. Dat kan hier, maar zal eventueel ook op easy.nl of plltf.nl zijn. De eerste is het blog van m’n werk en het tweede is een meer persoonlijk blog. Op paulalatifa.nl wil ik proberen informatief te blijven schrijven!

Andere ideeën voor de komende maanden zijn:

  • Elke dag een hoofdstuk lezen
  • Elke dag sporten
  • Geen suiker
  • Minimaal 8 uur slaap elke nacht
  • Geen e-mail na 9 uur
  • etc.

Ideeën zijn meer dan welkom en kunnen hieronder in de comments gedeeld worden! Aanmoedigingen zijn natuurlijk ook welkom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *